inschrijven basis   fotos basis 01   programma basis   sponsoren basis

Ondersteun DoeWeek Dommelen en stem op ons tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!!!

Ben je lid van de Rabobank, dan kun je stemmen op Doe-Week Dommelen; hoe meer stemmen op onze stichting worden uitgebracht, hoe hoger de uitkering. De stemperiode is van donderdag 6 april tot en met zondag 30 april 2017. Ieder Rabo lid krijgt vijf stemmen en kan deze dus uitbrengen op de DoeWeek, elke stem is € 3,50 waard! Begin april ontvangen leden de uitleg en een persoonlijke stemcode per post, dus houd je brievenbus in de gaten en stem!!!

DOE WEEK 2017: TIJDLOOS!!!

Op maandag 21 augustus zal de 42Doe-Week Dommelen van start gaan! Ook dit jaar is weer gekozen voor een thema dat als een “rode draad” door de week zal lopen.

Het thema van dit jubileumjaar is: Tijdloos!!!

Op vrijdagavond 25 augustus wordt de week als gebruikelijk afgesloten met een geweldig kampvuur!!!

Doe-Week Dommelen is een vakantieweek voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Elk jaar de laatste week van de zomervakantie organiseren 13 enthousiaste bestuursleden geheel belangenloos deze week en maken er samen met ongeveer 200 vrijwilligers en circa 850 kinderen een TOP-week van. Met tal van activiteiten is het een prachtige afsluiting van de week.

Hulp bij op- en afbouw

Vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus is elke helpende hand welkom, bij het opbouwen van de Doe-Week en op zaterdag 26 augustus zijn er ook helpende handen gewenst bij de afbouw. We zien u dan graag verschijnen op het terrein. We starten rond half 9 's morgens.

Info-avond voor onze vrijwilligers

Doe-Week Dommelen vindt in 2017 plaats van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus aan de Keersopperweg in Dommelen.

Ook is er een info avond op donderdag 17 augustus bij De Bommel Partycentrum aan de Bergstraat in Dommelen. Voor degenen die voor de eerste keer als vrijwilliger naar de Doe-Week komen om 19.30u, voor degenen die al jaren meedoen vanaf 20.30u, dan maken we ook de groepenindeling bekend.

Ben je verhinderd? Dan zien we je graag maandag 21 augustus om 9.00 uur op het Doe-Week terrein!

Doe-Week lied

Hoofdsponsoren

plus 50   daams 50   rabobank 50 beeks 50