inschrijven basis   fotos basis 01   programma basis   sponsoren basis

Doe Week Dommelen 2018

Doe Week Dommelen 2018

Zet alvast in je agenda!!! Mis het niet en meld je tijdig aan!

Op maandag 13 augustus zal de 43Doe-Week Dommelen van start gaan! Ook dit jaar is weer gekozen voor een thema dat als een “rode draad” door de week zal lopen.

Het thema van dit jaar is: voor ons een weet, voor jullie een vraag!

Op vrijdagavond 17 augustus wordt de week als gebruikelijk afgesloten met een geweldig kampvuur!!!

Doe-Week Dommelen is een vakantieweek voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Elk jaar de laatste week van de zomervakantie organiseren 14 enthousiaste bestuursleden geheel belangenloos deze week en maken er samen met ongeveer 200 vrijwilligers en circa 850 kinderen een TOP-week van. Met tal van activiteiten is het een prachtige afsluiting van de vakantie!

Hulp bij op- en afbouw

Vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus is elke helpende hand welkom, bij het opbouwen van de Doe-Week en op zaterdag 18 augustus zijn er ook helpende handen gewenst bij de afbouw. We zien je dan graag verschijnen op het terrein. We starten rond half 9 's morgens.

Benieuwd naar het thema? In de carnavalsoptocht van Dommelen maken we het bekend dus zet dat ook alvast in je agenda! maandag 12 februari

Info-avond voor onze vrijwilligers

Doe-Week Dommelen vindt in 2018 plaats van maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus aan de Keersopperweg in Dommelen.

Ook is er een info avond op donderdag 9 augustus. Voor degenen die voor de eerste keer als vrijwilliger naar de Doe-Week komen om 19.30u, voor degenen die al jaren meedoen vanaf 20.30u, dan maken we ook de groepenindeling bekend.

Ben je verhinderd? Dan zien we je graag maandag 13 augustus om 9.00 uur op het Doe-Week terrein!

Even kijken, het Rabobank clubkas flimpje over Doe-Week Dommelen

Een supermooi filmpje van de Rabobank naar aanleiding van de Rabobank Kempenkanjer die wij afgelopen jaar gewonnen hebben! Kijk & geniet!

 

Doe-Week lied