Belangrijk:

inschrijven basis   fotos basis 01   programma basis   sponsoren basis

Info-avond voor onze vrijwilligers

Natuurlijk is er ook dit jaar weer een info-avond voor onze vrijwillegers....op donderdag 25 augustus in cafe "de Dommelstroom" aan de Bergstraat in Dommelen.

Voor degenen die voor de eerste keer als vrijwilliger met de Doe-Week mee willen doen, zijn welkom om 19.30u, voor degenen die al vaker hebben meegedaan; je ben dan van harte welkom vanaf 20.30u, dan maken we ook de groepenindeling bekend.

Ben je verhinderd? Dan zien we je graag op maandag 29 augustus om 9.00 u verschijnen op het Doe-Week terrein aan de Keersopperweg in Dommelen!

Al 41 jaar Doe-Week Dommelen!!!

terland

Op maandag 29 augustus zal de 41e Doe-Week Dommelen van start gaan! Ook dit jaar is weer gekozen voor een thema dat als een “rode draad” door de week zal lopen. Het thema van dit jubileumjaar is: Ter land, ter zee en in de lucht!  Op vrijdagavond 2 September wordt de week als gebruikelijk afgesloten met een geweldig kampvuur!!!

Doe-Week Dommelen is een vakantieweek voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Elk jaar de laatste week van de zomervakantie organiseren 13 enthousiaste bestuursleden geheel belangenloos deze week en maken er samen met ongeveer 200 vrijwilligers en circa 850 kinderen een TOP-week van. Met tal van activiteiten is het een prachtige afsluiting van de week!

Doe-Week lied

Hoofdsponsoren

plus 50   daams 50   rabobank 50 beeks 50